zo 2 aug 2020
15:00 - 16:00

Grote zaal
Zoetermeers Initiatief
Pauze: Nee

Prijs € 0.00

Toegang is gratis maar reserveren van een kaartje is verplicht. Zonder toegangskaart helaas geen toegang tot het concert.

Klassiek Zoetermeer vindt dit jaar doorgang tijdens de CultuurZomer! Het traditionele Openluchtconcert op de Markt wordt op zondag 2 augustus omgebogen naar een prachtig concert in het Stadstheater. Zo kan iedereen tóch dit seizoen live of digitaal genieten van de prachtige klassieke muziek van het Ebony Ensemble tijdens Klassiek Zoetermeer. 
 

Het Ebony Ensemble onder leiding van dirigent Michel Havenith, komt met een gevarieerd programma met onder andere Jeux d’Enfants van Bizet, Children’s Corner van Debussy, Libertango van Piazolla, De Seizoenen van Tsjaikovsky en sluit af met de beroemde wals uit Doornroosje eveneens van Tsjaikovsky.

Het optreden wordt gepresenteerd door Laurens de Groot die eerder ook al Klassiek Zoetermeer presenteerde. Het concert wordt gegeven in de Grote Zaal van het Stadstheater dat coronaproof is gemaakt voor het publiek. Maar ook vanuit huis kan men meegenieten want het programma wordt live gestreamd. Klik hier

De musici staan te popelen om het publiek weer te verwennen met hun muziek. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar om er live bij aanwezig te zijn, dus wacht niet te lang met reserveren. 

Klassiek Zoetermeer wordt georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer. Benieuwd naar het hele programma van de CultuurZomer? Op www.cultuurzomer079.nl zijn alle projecten en activiteiten te vinden voor de komende maanden.