vr 30 okt 2020
21:00 - 22:10

Grote zaal
Musical
Pauze: Nee

Prijs € 27.50

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

"Perfectie"

TheaterParadijs

“Fenomale powerhouses”

Musicalsites

Een theaterconcert, afgeleid van de musical 'Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie'.

Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor meer informatie.


Een theaterconcert, afgeleid van de musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie.

De productie werd juichend ontvangen, veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical.Een fictief verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. We volgen de drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien.

In deze concertante versie concentreren we ons op dit concert. Bij het maakproces van de musical had het artistieke team (Lars Boom, Paul van Ewijk, Ellen Pieters en Hans Cornelissen ) de grootste moeite met de keuze van de nummers : het zogenaamde ‘Kill your darlings’ effect. Er was nog zoveel moois en bekends in het rijke repertoire, dat nu in deze nieuwe versie wel aan bod kan komen.

De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen zoals Het is Over, De Minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann, De bokken en schapen, Wat heb je gedaan Daan, Jaloezie, Dobbe Dobbe Dobbe, Om alles, Lou er ligt een lijster in de la, De vleselijke woning, Er zit nog leven in de oude kat, We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag.

Met scherpe en informatieve verbindende teksten.

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.