zo 13 sep 2020
19:00 - 21:30

Grote zaal
Specials
Pauze: Nee

Prijs € 70.00

De kaartprijs is inclusief diner, drankjes naar keuze en toegang tot het concert.

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke lunch of diner, gemaakt door de chefs van STAGE kitchen & café. Eerst samen eten op het podium en vervolgens afsluiten met sfeervolle livemuziek en leuke verhalen van Billy Maluw, Ingmar Spaaij en René van Kooten.

Billy, Ingmar en René zaten allemaal midden in een theatertour toen de coronacrisis alles veranderde en optreden niet meer mocht. Opeens zaten zij net als heel veel anderen thuis. Maar juist toen was er de muziek! Muziek die troost en hoop gaf, deed verlangen en voor afleiding zorgde. Toch gaat er niets boven muziek spelen voor een publiek, daarom zijn ze ongelooflijk blij om weer te mogen spelen.

Maar dit is niet alles! Jij kunt meebepalen hoe de voorstelling eruit komt te zien. Welk liedje bracht jou troost of maakte je juist blij in deze periode? Laat het ons weten na reservering van de theaterkaarten via: marketing@stadstheater.nl en wie weet spelen Billy, Ingmar en René wel “jouw” liedje!

Dinner on STAGE
Je wordt ontvangen met een glas cava. Tijdens het diner serveren wij bijpassende wijnen of andere drankjes naar keuze, ook staat er water op de tafel.  

Voorgerecht
Gravad lachs; gemarineerde zalm met kruidenolie, bietenjelly en een krokantje.

Hoofdgerecht
Gebakken parelhoender met zomersgroenten, aardappelgratin en dragonjus.

Dessert
Hangop met gemarineerde aardbeien en vanille ijs.

Het 3 gangenmenu sluit je af met koffie/thee met lekkernijen

De kaartprijs is inclusief diner, drankjes naar keuze en toegang tot het concert.
Dieetwensen? Informeer ons via: horeca@stadstheater.nl.