vr 7 aug 2020
19:00

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Buiten de kaart om kun je vanavond een heerlijke vis- of vleesspecial voor €17,50 bestellen!

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Zomer in Zoetermeer! Iedere vrijdagavond in augustus livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café. Als je het ons vraagt... onze 2 favorieten: Culture & Dining!


CULTURE
De avond betreedt de Haagse artiest Aymar Torres het podium in STAGE kitchen & café. Aymar is een mengelmoes van culturen: een Friese vader en Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba, met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossanova. Moeiteloos zingt het muzikale talenwonder in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Een optreden van Aymar is als een reis door de Caraïben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

Afgelopen seizoen bracht hij met zijn energieke blind audition en feestelijke verschijning de studio van The Voice of Holland in extase. De juryleden Ali B, Lil' Kleine, Waylon en Anouk draaiden allemaal hun stoel. Tijdens The Voice heeft Aymar laten zien dat hij een echte entertainer is. Zijn deelname gaf hem de kracht en motivatie om door te gaan met zijn muziek. 

DINING
Exclusief voor deze avond kun je buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om genieten van onze vlees- of visspecial voor maar €17,50 per persoon. De special is geïnspireerd op de muziek van Aymar! 

Vleesspecial
Braziliaanse vleesspies van biefstuk met groente van de plancha met rijst, zwarte bonen en pittige salsa van mango en papaja.

Visspecial
Ceviche van kabeljauw met gegrilde groenten en gefrituurde cassave.

Zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!