vr 14 aug 2020
19:00

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Buiten de kaart om, kun je vanavond een heerlijke vis- of vleesspecial voor €17,50 bestellen!

Zomer in Zoetermeer! Iedere vrijdagavond in augustus livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café. Als je het ons vraagt... onze 2 favorieten: Culture & Dining!


CULTURE
Vanavond staat Onwijs Gijs! op het podium van STAGE kitchen & café. Na het uitbrengen van zijn eerste single ‘Overdrive’, die gelijk genomineerd werd voor Haagse song van het jaar 2019, is Onwijs Gijs klaar om de wereld een klein beetje verdraagzamer te maken met zijn optimistische Neder-Engelse liedjes met een diepere boodschap. De tweede singel ‘In Den Haag’ staat in het teken van de thuisstad van Gijs en is zijn inzending voor het Haags Songfestival 2020. Deze zomer staat vanwege Corona in het teken van thuis en daarom nu dit positieve en zomerse liedje voor alle thuisblijvers. 

DINING
Exclusief voor deze avond kun je buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om genieten van onze vlees- of visspecial voor maar €17,50 per persoon! De special is geïnspireerd op de muziek van Onwijs Gijs!

Vleesspecial
Flat Iron steak met zomergroenten, geroosterde roseval aardappel en rode wijnsaus met gekarameliseerde ui. 

Visspecial
In roomboter gebakken Hollandse scholfilet met zomergroenten, aardappelpoffertjes en botersaus met gefermenteerde knoflook.


Zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!