vr 21 aug 2020
20:00

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Buiten de kaart om, kun je vanavond een heerlijke vis- of vleesspecial voor €17,50 bestellen!

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Zomer in Zoetermeer! Iedere vrijdagavond in augustus livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café. Als je het ons vraagt... onze 2 favorieten: Culture & Dining!


CULTURE
Vanavond is het de beurt aan de GrooveTakers om het dak eraf te blazen! Een doorleefde stem, spectaculair gitaarwerk en een ritmesectie die staat als een huis! Vier door de wol geverfde muzikanten brengen een aanstekelijke mix van down-to-earth Chicagoblues en Texasblues, footstomping rhythm & blues en hipshaking rock 'n roll.

De bandleden betrekken het publiek bij het optreden en zorgen zo voor een onvergetelijke bluesexperience enbovenal voor een gezellige sfeer! De Groovetakers spelen bluesbewerkingen van een aantal bekende nummers. Zij zijn al jaren de vaste begeleidingsband bij de afterparty bluesjam met leden van bands die hebben opgetreden op het jaarlijkse festival Flirting with the Blues in Amersfoort. Daarbij hebben zij ondermeer opgetreden met bekende buitenlandse artiesten als Joey Delgado, Alan Haynes, Jim Suhler, Sean Websteren Danny Giles.

Groovetakers komen uit Zoetermeer:
Ber 'Duke Berry' van Zanen - gitaar en zang
Menko Paul -zang
Ed Bothoff -basgitaar en zang
Stefan Erents -drums

DINING
Exclusief voor deze avond kun je buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om genieten van onze vlees- of visspecial! De special is geïnspireerd op de muziek van GrooveTakers!

Vleesspecial
Jambalaya
Cajun rijstschotel met kip, merguez worstjes en geroosterde groenten. Optioneel: gamba`s van de grill  (+ € 3,50)

Visspecial
Southern Fish & Chips
Krokant gefrituurde vis met huisgemaakte friet, salade en pittige salsadip


Zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!