vr 28 aug 2020
19:00

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Alleen vanavond bestel je het 3 gangen keuze menu voor maar €25,00 per persoon i.p.v. €29,95! Reserveer gauw een tafeltje!

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Zomer in Zoetermeer! Iedere vrijdagavond in augustus livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café. Als je het ons vraagt... onze 2 favorieten: Culture & Dining!


CULTURE
Vanavond staat de van oorsprong Schotse zangeres Julie Scott bij ons in het restaurant!  Zij maakte in de jaren `90 furore met Mizpah, een experimentele folkrockband waarmee ze o.a. met Luka Bloom, The Levellers en 16 horsepower tourde en op festivals als Lowlands en SXSW optrad. Julie Scott staat bekend om haar theatrale, krachtige stem en wordt regelmatig vergeleken met artiesten als Jeff Buckley en PJ Harvey.

Na Mizpah verruilde Julie Arnhem voor Den Haag, richtte de eclectische rockband can-of-be op en schreef samen met Roeland Drost muziek voor theatervoorstellingen. Ze reisde een jaar mee als zangeres van DASH!, het jazzensemble van Maarten Ornstein, componeerde samen met Britse Trance legende Solarstone een aantal nummers voor zijn laatste 2 albums en werkte samen met een groep van het gerenommeerde Residentie Orkest.

Julie fluistert, bezweert en betovert, soms enkel door gitaar begeleid, dan weer met cello en hammond, gierende samples en weemoedige koortjes. Haar muziek is filmisch en ontroerend, haar teksten openhartig…sprookjes met ballen.

DINING
Exclusief vanavond is het 3 gangen keuzemenu van STAGE kitchen & café te bestellen voor maar €25,00!


Zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!