wo 18 nov 2020
21:00

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 23.00

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Tekst en spel van Jan Beuving & Patrick Nederkoorn

Helaas is deze voorstelling geannuleerd i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor meer informatie

Wordt 2020 een extreme piek in de wereldgeschiedenis? Of een niet te onderscheiden knikje in de curve van de tijd? Over 100 jaar zullen we het antwoord weten. 

Maar daar kunnen Jan Beuving en Patrick Nederkoorn natuurlijk niet op wachten. Dus leggen zij het jaar nu vast aan de beademing. Wie verdient een standbeeld en wie trekt het weer omver? Alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs. 

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn maakten in 2018 en 2019 samen een programma over de Belastingdienst. Het resultaat was volle zalen, een Annie M.G. Schmidtprijs en het ontslag van de staatssecretaris van financiën. Nu nemen Jan en Patrick, met Tom Dicke weer aan de piano, 2020 onder handen. Je mag dus verwachten dat ook daar geen seconde van overblijft.

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.