do 22 okt 2020
20:15 - 21:46

Grote zaal
Specials
Pauze: Nee

Prijs € 15.50

Laat je dit seizoen weer verrassen door de jonge makers die ons toneel bestormen!

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Fan van theater en nieuwsgierig naar jonge talenten die de planken betreden? Laat je dan verrassen door nieuwe makers in onze Verrassingsserie. Onze programmeur is op pad geweest en heeft jonge veelbelovende makers in verschillende disciplines en genres ontdekt, frisse winden die klaar zijn om de theaters te bestormen. Wordt het zang, dans of misschien cabaret? Dat houden we geheim tot je de zaal in loopt. Zin in meer verdieping? Blijf na de voorstelling zitten voor een inspirerend nagesprek.

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.

18:00 Weekspecial

Iedere week heeft ons restaurant STAGE kitchen & café een andere weekspecial op het menu. Bestel deze special nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het 3 gangen keuzemenu van €17,50 voor maar €15,00.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.