vr 20 nov 2020
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 23.50

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd op 17 mei i.v.m. het coronavirus is deze voorstelling verplaatst naar theaterseizoen 2020/2021. Indien je kaarten had voor 17 mei 2020, heb je inmiddels nieuwe tickets ontvangen voor deze voorstelling. Geen nieuwe tickets ontvangen? Neem dan even contact op via de mail of telefonisch: 088 220 70 50 met de servicebalie. Actuele openingstijden vind je hier

Als liefhebbers van klassieke muziek kun je genieten van een concert met bijzondere muziek, uitgevoerd door de topmusici van het huisgezelschap van het Stadstheater. Beethoven werd 250 jaar geleden geboren en groeide uit tot een van de grootste vernieuwers van de Westerse muziekgeschiedenis. Het Ebony Ensemble staat stil bij dit historische feit met een bijzondere en levendige uitvoering van Beethoven's 3e symfonie: de Eroïca als centrale werk. 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.