di 24 nov 2020
19:00 - 20:10

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 19.00

"De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent"

Theaterparadijs

"Humoristische voorstelling van betekenis"

Leidsch Dagblad

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd op 30 april 2020 i.v.m. het coronavirus is deze voorstelling verplaatst naar theaterseizoen 2020/2021. Indien je kaarten had voor 30 april 2020, heb je inmiddels je geld terug gekregen. Wil je de voorstelling op de nieuwe datum bezoeken? Dan vragen we je opnieuw tickets te kopen. Vragen? Neem contact op via de mail of telefonisch 088 220 70 50  met de servicebalie. Actuele openingstijden vind je hier.

(Telegraaf). "Martijn Kardol is een “Innemende verteller”(Theaterkrant) "Met een geheel eigen stijl: "Hij neemt je mee in zijn gedachtewereld en schetst op hilarisch herkenbare wijze de ene na de andere alledaagse situatie" (Theaterparadijs).  

"Eenzaamheid en doorgeschoten individualisme; het zijn betekenisvolle thema's die Kardol hier inblikt in luchtige grappen en soepel vertelde verhalen"

Na het winnen - als eerste cabaretier ooit in één seizoen - van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma wederom bekroond met drie- en viersterren recensies. Een voorstelling die actueler is dan ooit! Over social distancing, online leven en individualisme voordat dat mainstream werd. 

In Welkom maakt Martijn Kardol contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier….  

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.
 

17:00 3 gangen keuzemenu

Uitgebreid dineren voorafgaand aan de voorstelling kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het 3 gangen keuzemenu van €29,95 voor maar €25,00.

Wij willen je vragen om minimaal anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn in ons restaurant.

18:00 Weekspecial

Iedere week heeft ons restaurant STAGE kitchen & café een andere weekspecial op het menu. Bestel deze special nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het 3 gangen keuzemenu van €17,50 voor maar €15,00.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.