do 15 okt 2020
19:00

Grote zaal
Muziek

Prijs € 24.00

BOOM, like that!

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd op 23 april 2020 i.v.m. het coronavirus is deze voorstelling verplaatst naar theaterseizoen 2020/2021. Indien je kaarten had voor 23 april 2020, heb je inmiddels nieuwe tickets ontvangen voor deze voorstelling. Geen nieuwe tickets ontvangen? Neem dan even contact op via de mail of telefonisch: 088 220 70 50 met de servicebalie. Actuele openingstijden vind je hier

Love over Gold uit 1982 is één van de beste albums van Dire Straits met Elegraph Road en Private Investigations. BOOM, like that! speelt het album zoals het op de plaat staat en precies zoals je het verwacht! De 8-koppige band BOOM, like that! speelt het album integraal en helemaal live op hoogwaardig niveau. Precies zoals je het verwacht en precies zoals het op de plaat staat, aangevuld met heel af en toe een eigen sausje.

...and More staat voor het gedeelte na de pauze waarbij de prachtige muziek van andere albums van Dire Straits en Mark Knopfler wordt gespeeld. Een must voor elke Dire Straits/Mark Knopfler-fan, sterker nog…een must voor elke muziekliefhebber!

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.

00:00 3 gangen keuzemenu met korting

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van de theaterplaatsen een plek bij ons restaurant en geniet van het 3 gangen keuzemenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om minimaal anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling in ons restaurant aanwezig te zijn.

18:00 Weekspecial

Iedere week heeft ons restaurant STAGE kitchen & café een andere weekspecial op het menu. Bestel deze special alvast samen met kaarten voor de voorstelling voor maar €14,50! 

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.