zo 20 sep 2020
16:00 - 17:15

Grote zaal
Jeugd & familie
Pauze: Nee

Prijs € 19.50
T/m 12 jaar € 17.50

Na afloop van de voorstelling komen de vriendjes van Het Zandkasteel langs voor een meet & greet!

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd op 3 mei 2020 i.v.m. het coronavirus is deze voorstelling verplaatst naar theaterseizoen 2020/2021. Indien je kaarten had voor 3 mei 2020, heb je inmiddels nieuwe tickets ontvangen voor deze voorstelling. Geen nieuwe tickets ontvangen? Neem dan even contact op via de mail of telefonisch: 088 220 70 50 met de servicebalie. Actuele openingstijden vind je hier

Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en “piraatje spelen” blijft hun favoriete spelletje. Ze worden echte piraten en gaan met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens mis gaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots! De kinderen in de zaal willen vast wel meevaren! Een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals De Neuzenkriebeldans. 

De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto! 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.