vr 18 sep 2020
18:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

We zetten de zomer in Zoetermeer nog even door! Net als vorige maand is er in september ook elke maand livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café. Als je het ons vraagt... onze 2 favorieten: Culture & Dining!

CULTURE
Vanavond is het duo Pattiwael & Nanuru te bewonderen in ons restaurant. Singer-songwriter Mirjam Pattiwael zingt en schrijft nummers in de stijl van Joan Baez en Joni Mitchell. Warm, integer en persoonlijk. Haar unieke stemgeluid en authentieke teksten zijn een gouden combinatie. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en wordt daarbij vaak ondersteund door rasmuzikant Pieter Nanuru. Mirjam en Pieter treden op door het hele land. Met Pattiwael & Nanuru ben je verzekerd van een sfeervol optreden van twee ervaren muzikanten. Hun muziek komt recht uit het hart en zal iedereen weten te raken. 

DINING
Exclusief voor deze avond kun je buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om genieten van een special gerecht. Ditmaal Chicken parmezan, in parmezaansekaas saus gestoofde kip, geserveerd met broccoli en geroosterde rozevalaardappel voor slechts €17,50 p.p. 

Zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!