vr 25 sep 2020
18:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

We zetten de zomer in Zoetermeer nog even door! Netals vorige maand is er in september ook elke maand livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café. Als je het ons vraagt... onze 2 favorieten: Culture & Dining!

CULTURE
Vanavond is de band Doolaard te bewonderen in ons restaurant. Doolaard is een Haagse familieband met een bijzondere missie. Samen ontdekken de gebroeders Doolaard (Gideon op bas & zang, Frank op gitaar, en Jesper op mandoline) de Amerikaanse folk- en countrymuziek uit de jaren ’50 en ’60 in de context van het moderne Randstedelijke leven – bijgestaan door Josefien op trekzak en Lisa op banjo. Met het harmonieuze samenspel van de Carter Family, teksten evenzeer geïnspireerd door Hank Williams als Bob Dylan, en samenzang in lijn met de Stanley Brothers drukken ze – door het schrijven van eigen nummers en, zo nu en dan, met het arrangeren van een traditional – hun stempel op deze halfvergeten traditie.

DINING
Exclusief voor deze avond kun je buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om genieten van een speciaal gerecht. Ditmaal vistaco’s, taco’s gevuld met gemengde vis en garnalen, koolsalade, mango en chipotle saus voor slechts €17,50 p.p.

Zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!