vr 20 nov 2020
18:30 - 19:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 0.00

De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht en kan via: www.stagekitchencafe.com

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! In oktober staat er een gloednieuw programma klaar met bekende en opkomende artiesten. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle avond terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant. 

CULTURE
Afrikaans aanvoelende Soul en R&B uit Delft!
Ooit vertrokken vanuit Rwanda richting het onbekende. Nu; een bekende en graag geziene muzikant in Delft en omstreken. Als hij zingt voel je hoe deze muzikant pur sang de kleinste gevoelens weet te verwoorden en zachtjes op zijn snaarspel legt. Met duidelijke roots in Afrika brengt Ruji zijn songs tot leven in alle talen: Engels, Frans, Nederlands, Kinyarwanda..... Bescheiden en met een Afrikaans aanvoelende Soul en R&B neemt Ruji de luisteraar mee op reis langs aanstekelijke popsongs en indrukwekkende verhalen. Soms met band, net zo sterk solo. Speciaal voor dit optreden neemt hij zijn grote liefde, de gitaar, en zijn muzikale vrienden mee naar het Stadstheater Zoetermeer.

DINING
Exclusief voor deze avond kun je buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om genieten van een special gerecht voor slechts €17,50 p.p. De special voor deze avond wordt binnekort bekend gemaakt. 

De toegang van dit intieme concert is gratis, maar reserveren is verplicht. Reserveer hier een tafel in STAGE kitchen & café.