za 21 nov 2020
18:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! Er staat een gloednieuw programma klaar met bekende en opkomende artiesten. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle avond terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant.

CULTURE
Na het uitbrengen van zijn eerste single Overdrive, die gelijk genomineerd werd voor Haagse song van het jaar 2019, is Onwijs Gijs klaar om de wereld een klein beetje verdraagzamer te maken met zijn optimistische Neder-Engelse liedjes met een diepere boodschap. De tweede singel In Den Haag staat in het teken van de thuisstad van Gijs en is zijn inzending voor het Haags Songfestival 2020. Deze zomer staat vanwege Corona in het teken van thuis en daarom nu dit positieve en zomerse liedje voor alle thuisblijvers.  

DINING
Exclusief voor deze avond kun je buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om genieten van een special gerecht. Het speciale gerecht voor deze avond is nog even een verrassing. 

De toegang van dit intieme concert is gratis, maar reserveren is verplicht. Reserveer hier een tafel in STAGE kitchen & café.