zo 29 nov 2020
16:30 - 17:45

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

De allereerste online editie van livemuziek op zondag!

Zin in wat lekkers tijdens de livemuziek? Bestel een van onze Borrelboxen!

Zak lekker onderuit op jouw eigen thuistheaterstoel, want wij brengen livemuziek naar je toe met de allereerste online editie van livemuziek op zondag. De livestream is gratis te bekijken. Deze zondagmiddag treden HEBE en Onwijs Gijs! live voor ons op.

HEBE
In 2014 studeerde de toen tweeëntwintig jarige HEBE af aan het Conservatorium van Amsterdam. Hierna bracht ze haar debuut EP The Beginning in een uitverkochte Sugor Factory uit. Met deze EP liet HEBE een persoonlijke kant van zichzelf zien. Met invloeden van James Blake, Banks en Bon Iver maar ook Van Morrison en Paul Simon, balanceert HEBE's soulvolle electro-pop tussen opliftend en melancholisch. 

Onwijs Gijs
Na het uitbrengen van zijn eerste single Overdrive, die gelijk genomineerd werd voor Haagse song van het jaar 2019, is Onwijs Gijs klaar om de wereld een klein beetje verdraagzamer te maken met zijn optimistische Neder-Engelse liedjes met een diepere boodschap. De tweede singel In Den Haag staat in het teken van de thuisstad van Gijs en is zijn inzending voor het Haags Songfestival 2020. Deze zomer schrijf Gijs vanwege Coronavirus positieve liedjes voor de thuisblijvers. 

Hoe te bekijken?
Klik hier om de livestream te bekijken. 
Als je een kaart reserveert dan ontvang je tevens een aantal dagen voor aanvang de link per e-mail. 

Borrelboxen
Geniet tijdens de live muziek van een van onze Borrelboxen. De Borrelbox bestaat uit:

  • 3 soorten bier van Geusz! Bier of 3 miniflesjes wijn rood, rosé en wit. De drankjes zijn al gekoeld! 

  • Oude kaas, Spaanse fuet, notenmix, brood met aioli, olijven, Serranoham en wrap met zalm en komkommer

  • Moink balls (gehaktballetjes omwikkeld met spek uit de smoker) en een broodje met pulled chicken koolsla en bbqsaus om thuis op te warmen.


Borrelbox bestellen
De Borrelbox is te bestellen tot zaterdag 28 november 12.00 uur.

De borrelbox is af te halen op zondag 29 november tussen 12:00 en 15:30 uur bij STAGE kitchen & café en kost €16,50 per persoon. Je kunt de Borrelbox ook betalen met jouw digitale tegoed van het Stadstheater. En heb je nog Stadstheater Spaarpunten? Lever 10 spaarpunten in bestel de Borrelbox voor maar €14,00 per persoon.

Bestel hier de Geusz! Bier Borrelbox
Bestel hier de Borrelbox met Wijn

Let op: Bestellen van de borrelbox kan tot 28 november 12.00 uur.