vr 17 dec 2021
20:30

Kleine zaal
Cabaret

Prijs € 19.50

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting

De muzikaliteit, humor en snelheid van Op Sterk Water is ongeëvenaard en levert avond na avond unieke, eenmalige en niet te missen voorstellingen op.

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Op Sterk Water is al twintig jaar een begrip in de Nederlandse theaters. Ze zijn dé toonaangevende improvisatiecabaretiers van Nederland. Van grote tournees met thematische voorstellingen tot kleine schoolprojecten, Op Sterk Water beheerst alle aspecten van improvisatie om iedere doelgroep en iedere bezoeker aan zich te binden.
 

Het nieuwe jaar komt eraan, maar eerst nog de kerstperiode. Een perfect diner, een dik pak sneeuw en vrede op aarde. Zou het dit jaar wél lukken? Hoe voorkom je dat je  hoge verwachtingen je kerst verpesten? Door te improviseren!
Kom met de hele familie lachen om je eigen kerstmislukkingen. Met hun jarenlange ervaring laat Op Sterk Water zien hoe je improviserend kunt pieken met kerst. Ook als niet alles volgens plan gaat!

Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau!
 

22:15 Nagenietarrangement p.p. - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.