za 12 dec 2020
20:00 - 21:15

Grote zaal
Specials
Pauze: Nee

Prijs € 7.50

Vol trots presenteren wij de tweede helft van theaterseizoen 20/21! Deze keer online en volledig coronaproof, maar net zo leuk!

Stadstheater Deelt... de tweede helft van theaterseizoen 20/21 en een exclusieve kijk achter de schermen van het Stadstheater. Dit keer: online!

Wij durven weer langzaam en voorzichtig vooruit te kijken tijdens Stadstheater deelt… Hier kom jij, net als bij onze seizoenspresentatie, als allereerste te weten wat voor moois er in de tweede helft van het theaterseizoen geprogrammeerd staat. 

De presentatie is in handen van Roué Verveer en zit vol previews van leuke artiesten, zoals Kiki Schippers en Tim Akkerman.

Tijdens deze livestream krijg je ook een exclusieve kijk achter de schermen. We vertellen hoe we tot het besluit zijn gekomen om voor 30 personen niet open te gaan. Hoe het Stadstheater er op dit moment voor staat. Maar ook wat onze verwachtingen van de toekomst zijn. Wat het effect is van de crisis op het theaterlandschap en welke veranderingen jij hiervan terug gaat zien in het programma.

Wil je meer van ons weten? Tijdens de livestream is er gelegenheid om online je vragen aan ons te stellen. We beantwoorden ze dan direct. Heb je nu al prangende vragen voor ons? Stuur deze dan in via: marketing@stadstheater.nl en we behandelen jouw vraag.

Last but not least! Na de livestream ontvang je als allereerste het volledige programma van de tweede helft van theaterseizoen 20/21 in je mailbox! De voorstellingen worden dan nog niet getoond op de website, dus je bent echt de allereerste die op de hoogte is van het programma.

Na aankoop van een kaart ontvang je uiterlijk 11 december een link per e-mail. Via deze link kun je de livestream bekijken.

We hopen je dan te ‘zien’!  

Je kunt voor deze livestream je digitale tegoed inzetten. Ook kun je met jouw Stadstheaterpunten een korting ontvangen van €2,50. Klik hier voor meer informatie over het digitale tegoed.