za 11 sep 2021
20:15

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 23.50
T/m 12 jaar € 23.50

Het Ebony Ensemble is het huisgezelschap van het Stadstheater

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting

Als liefhebbers van klassieke muziek kunt u genieten van een concert met bijzondere muziek, uitgevoerd door de topmusici van het huisgezelschap van het Stadstheater. 

Beethoven werd 250 jaar geleden geboren en groeide uit tot een van de grootste vernieuwers van de Westerse muziekgeschiedenis. Het Ebony Ensemble staat stil bij dit historische feit met een bijzondere en levendige uitvoering van Beethoven's 3e symfonie: de Eroïca en de beroemde Haydn-variaties van Brahms. 

Omdat de oorsponklijke uitvoering vanwege de Corona-beperkingen niet in het Beethoven-jaar 2020 kon plaatsvinden, is de programmatitel enigzins aangepast naar: Beethoven 251!

Let op | video-opnames
Tijdens deze voorstelling worden er video-opnames gemaakt van het ensemble en de dirigent. Het optreden wordt gefilmd voor eigen gebruik, het publiek zal niet in beeld komen of hinder ontvangen van de opnames. 

22:15 Nagenietarrangement p.p - Grote Zaal 8.75

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.