do 23 sep 2021
20:15 - 21:40

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 24.50

‘Met verhalen uit het hart en een bont scala aan liedjes zorgt Henk Poort voor een avond die is afgelopen voor je er erg in hebt’

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦


Na succesvolle uitstapjes op TV als jurylid bij We Want More en natuurlijk na zijn onvergetelijke deelname aan Beste Zangers, waar zijn versies van The Phantom of the Opera met Floor Jansen en Sound of Silence viral gingen, is Henk eindelijk weer te zien in het theater. De plek waar het allemaal begon.
 

Voorafgaand aan Beste Zangers werd Henk gevraagd na te denken over zijn muzikale helden, wat hem inspireerde deze solovoorstelling te maken.

In Henk Poort en de Helden ontmoeten we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven. Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee? In deze innemende persoonlijke solo klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire.