za 26 mrt 2022
20:15

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

Beleef het mee! De muziek van Mumford and Sons door de Hillbilly Moonshiners die zonder twijfel de zaal op zijn kop zullen zetten!

Hun tribute bracht de band ver over de Nederlandse landsgrenzen.

De kaartverkoop van deze voorstelling start in het najaar

Na de grote festivals en clubs brengt de band The Hillbilly Moonshiners hun tribute aan de Britse folkband Mumford and Sons naar het theater!

Na de grote festivals en clubs brengt de band The Hillbilly Moonshiners hun tribute aan de Britse folkband Mumford and Sons naar het theater! Dichterbij de geroemde sound van de energieke Britse folkband komt het niet! Nederlandse bluegrassband speelt wereldhits als I Will Wait, Lover of the Light en natuurlijk Little Lion Man, maar ook minder bekende songs en de covers die ook Mumford and Sons in hun liveshows ten gehore brengen. Hun tribute bracht de band ver over de Nederlandse landsgrenzen, met als hoogtepunt een optreden op het gevierde festival Sziget in Boedapest. 

Beleef het mee! De muziek van Mumford and Sons door de Hillbilly Moonshiners die zonder twijfel de zaal op zijn kop zullen zetten!

22:15 Nagenietarrangement p.p - Grote Zaal 8.75

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.