za 26 jun 2021
21:00 - 22:15

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 18.50

“Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed”

Theaterkrant

“Thijs Kemperink ontroerend en grappig in ‘Bonje’” en “Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien”

Meppeler Courant

Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?... Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus; opende de vier sterren recensie van het Dagblad van het Noorden. Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker. En nu weet hij eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Kan dat, de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet soms veel beter? Thijs twijfelt. Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. 

“Thijs Kemperink is gegroeid” en “Kemperink houdt een goede balans tussen inzichten en gein” schreef de Theaterkrant na de première van Eerlijk duurt het kortst!. Met Twentse nuchterheid, grote vertelkracht en daverende lachsalvo’s voor een uitverkochte Twentse schouwburg toonde Thijs zijn nieuwste programma aan zijn trouwe publiek. Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp.  

Over Eerlijk duurt het kortst!: 
Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! 
Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen.  
Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? 
Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw…….  
Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. 
Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar! 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.

 

17:00 Weekspecial

Iedere week heeft ons restaurant STAGE kitchen & café een andere weekspecial op het menu. Bestel deze special nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van de weekspecial van €18,50 voor maar €16,00.

19:00 3 gangen keuzemenu

Uitgebreid dineren voorafgaand aan de voorstelling kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het 3 gangen keuzemenu van €29,95 voor maar €25,00.

Wij willen je vragen om minimaal anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn in ons restaurant.