vr 29 apr 2022
20:15 - 22:15

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 26.50

Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit. Ze kan zaken die al honderd keer door andere cabaretiers zijn bespot, geheel nieuw leven inblazen.

NRC

Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen.” (...) Lenette van Dongen in deze vorm heeft ons nog veel te zeggen en laat ons vooral onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf.

Algemeen Dagblad

De artieste zit vol levenslust en weet dat in haar nieuwe programma 'Paradijskleier' aanstekelijk over te brengen. Ze voelt zich krachtiger dan ooit ." (...) Sentimenteel wordt de voorstelling nergens, daarvoor weet ze op tijd de boel te relativeren en door een lekker dancenummer in te zetten en op een trampoline mee te springen.

Telegraaf

Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag.

overvloedpassieonvoorwaardelijkeliefdeIKverderhogerbeterdoelenstellendroombaan 
ZITultiemerelatiesOPintensebelevinginzichthechtefamlilieDEwaardevolleBANK 
vriendschappengeweldigeMETkinderenidealepartneradembenemendenatuur 
EENwandelingbergenzeezonzeilenZAKgezondheidbalansblijeiCHIPSYogadetox 
verantwoordkokenENmeditatieperfecteconditiestiltewarmteplezierVOELvoldoening 
gelukMEonvoorwaardelijkeliefdeKNUTovervloedsamenvoldaanbereikperfectie 

Paradijskleier - dé theatersensatie en hit op tv, nog slechts twee maanden in de theaters te zien!