wo 5 mei 2021
14:00 - 16:00

Grote zaal
Pauze: Nee

Prijs € 0.00

Gratis livestream vanuit het Stadstheater

Zoetermeer viert 5 mei met grootse livestreams

Natuurlijk vieren we dit jaar Bevrijdingsdag met elkaar! Met verschillende toffe livestreams bouwt organisator Netwerk Zoetermeer met heel Zoetermeer en vele partners uit de stad een feestje. Wij zullen onze vrijheid vieren! 

Zoetermeer viert Bevrijdingsdag ieder jaar groots en editie 2021 kan én mag niet achterblijven. Dit jaar niet live op de Markt, maar gratis vanuit ieders huiskamer. Met Typhoon als headliner belooft het als vanouds weer dansen geblazen. 

Vanuit het Stadstheater is er vanaf 14:00 uur een gratis livestream voor kinderen. Zin om te dansen? Dan zit je bij de Telekids Discoshow goed. De Telekids-dj draait de allerleukste hits en iedereen kan meezingen, dansen, springen en swingen op de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en nog vele andere hits. 
En de Telekids Discoshow is niet de enige artiest die middag. Kinderpopster Dirk Scheele brengt speciaal voor de allerkleinsten zijn leukste liedjes ten gehore. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. 

Klik hier om de livestream op 5 mei gratis te bekijken. 

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier voor alle informatie.