za 10 apr 2021
19:00 - 23:00

Cadenzaplein
Specials

Prijs € 0.00

Toegang is gratis, maar reserveren verplicht. Op dit moment is het nog niet mogelijk om kaarten te reserveren. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer info.

De UITparade zoekt de bestaande grenzen van theater op een speelse manier op! Tijdens het evenement vinden op allerlei bijzondere plekken in het Stadstheater er kleine, verrassende voorstellingen plaats van rond de 10 minuten. Denk hierbij aan plekken als de laad & los ruimte, op het balkon en nog een paar andere locaties waar je als publiek geen voorstellingen gewend bent. Bezoek zo unieke optredens van vele creatieve Zoetermeerse partners.
 

Deze nieuwe editie staat in de startblokken voor zaterdag 10 april 2021. Met kleine groepen bezoekers per voorstelling is de UITparade 'ready to go' wanneer het weer op veilige wijze is toegestaan. 

Toegang is gratis en er zal later meer bekend worden gemaakt over het programma en het reserveren van kaarten. Wil je op de hoogte blijven van wanneer de kaartverkoop precies gaat starten? Volg dan ‘Netwerk Zoetermeer – Events’ op Facebook en Instagram.
#cultuurwinter #cultuur079