di 21 jun 2022
19:30 - 22:20

Grote zaal
Cultureel Initiatief
Pauze: Ja

Prijs € 44.50

"Ik heb weer zó genoten. Zo intens en zo ontroerend. Jullie hebben me van diep geraakt".

Bezoekersreactie

Tickets voor deze voorstelling zijn te bestellen via: www.oudwordenmetzorg.nl

DAG MAMA 2 – DE NIEUWSTE REIS DOOR DE WERELD VAN DEMENTIE 

De veelgeprezen muziektheatershow Dag Mama komt met haar langverwachte vervolg: Dag Mama 2! Vervolg jouw reis door de wereld van dementie, en laat je raken door de állermooiste en állernieuwste mogelijkheden voor het contact. 
Grijp je kans, en zie ze allebei, op 16 mei en 21 juni in Stadstheater Zoetermeer; het zal je kijk op dementie voorgoed veranderen!
De shows zijn in willekeurige volgorde te bezoeken!
 

In Dag Mama 2 zien we hoe mevrouw van den Heuvel langzaam verder wegglijdt in haar dementie, wat de familiebanden tussen haar zoon en dochter stevig onder druk zet. Scene na scene zien we hoe hun relatie langzaam ontaardt in een duister spel van manipulatie, emotionele chantage en gespeelde onkwetsbaarheid

Voor de broeder blijkt het een hele uitdaging om uit de familievete te blijven en moeder de zorg te geven die ze zó hard nodig heeft. Maar met de beste inzichten uit wetenschap en praktijk - uit Nederland en buitenland - weten de broeder, dochter en zoon van mevrouw van den Heuvel het tij net op tijd te keren. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen!

DAG MAMA 2 legt op ongekende wijze bloot waar het in de dementiezorg zó mis kan gaan: tussen zonen en dochters, vakbroeders en -zusters, mantelzorgers en de mens met dementie.
Meer dan 300.000 toeschouwers bezochten de eerdere show van deze makers. Hou je vast en zet je nu schrap voor een heel nieuw avontuur!

Let op: Tickets voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van de makers.

Dag Mama 1
Dag Mama 1 nog niet gezien? Grijp je kans, en zie ze allebei, op 16 mei (Dag Mama 1) en 21 juni (Dag Mama 2) in Stadstheater Zoetermeer; het zal je kijk op dementie voorgoed veranderen! De shows zijn in willekeurige volgorde te bezoeken.