vr 25 mrt 2022
19:30 - 22:20

Grote zaal
Cultureel Initiatief
Pauze: Ja

Prijs € 44.50

"Deze voorstelling plant zaadjes die een mens veranderen. Deze avond zal me nog lang bijblijven".

Bezoekersreactie

Tickets voor deze voorstelling zijn te bestellen via: www.psychologieintheater.nl

DICHTERBIJ – DE VEELGEPREZEN THEATERSHOW OVER OMGAAN MET LIEFDESRELATIES.

DICHTERBIJ is een indrukwekkende theaterbeleving die je meeneemt in de val en wederopstanding van een huwelijksleven. Dicht op de huid van de spelers, aan de rand van hun huiskamer, beleef je als nooit tevoren wat ons geluk in de liefde in de weg staat én ontdek je hoe we het tij kunnen keren. Een revolutionaire theaterervaring gecreëerd door gepromoveerd psychologen en theatermakers, die jouw kijk op jezelf en de liefde voorgoed verandert.
 

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scènes kruip je in de huid van Simon en Eva, een muzikant en een manager met twee kinderen. Ze lijken gelukkig, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van zelfbedrog, manipulatie en gespeelde onkwetsbaarheid.Wanneer hun relatie het diepste punt lijkt te hebben bereikt, vinden ze de moed om het tij te keren. Ze krijgen de belangrijkste inzichten uit wetenschap en praktijk om van hun liefde een succes te maken – om hun (kinder)wonden te helen en weer dichter tot zichzelf én elkaar te komen. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen.

Dichterbij gaat over een man en een vrouw, een moeder en een dochter, over leven, strijd en aanvaarding. Dichterbij gaat over ons allemaal!

Let op: Tickets voor deze voorstelling zijn te boeken via de website van de makers. 

Dag Mama
De makers van deze voorstelling zijn op 16 februari en 17 maart ook in het Stadstheater te zien met hun voorstellingen Dag Mama 1 & Dag Mama 2 - over omgaan met dementie.