za 31 jul 2021
15:00

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

Deze voorstelling is onderdeel van ons zomerprogramma

Deze voorstelling is onderdeel van de CultuurZomer

"In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor.

De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek.Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Met Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar laten wij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden.‘De duizenden dingen vergaan
Maar het lied zal alle harten doordringen
Ja altijd en eeuwig dus laten we zingen
Iets mooiers is er niet.’ 
Je bent welkom"


Lenny Kuhr

☀ Deze voorstelling is onderdeel van de Cultuurzomer ☀Zomer in STAGE kitchen & café
Onze chef bereidt iedere week buiten de kaart om diverse binnen- en buitenlandse specialiteiten. Ook staat er wekelijks een andere cocktail voor je klaar. Op vrijdagavond vult ons restaurant zich met livemuziek. Het recept voor de perfecte zomer. 

26 juli tot 1 aug - Spanje
Haal je castagnetten maar uit de kast want deze hele week staat Spanje centraal. We serveren: Gazpacho, een tapas plankje, Pulpo a la Gallega geserveerd met paprika salade en als desser Crème Catalana. De cocktailspecial is Witte Sangria. Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.