za 14 aug 2021
14:00

Kleine zaal
Filmhuisfilm
Pauze: Ja

Prijs € 8.50

World Food & Film is onderdeel van de Cultuurzomer!

Het World Food & Film Festival is een samenwerking tussen Stichting Piëzo, Filmhuis Cameo en het Stadstheater

Het Stadstheater en Stichting Piëzo brengen culturen samen tijdens het World Food & Film Festival! Deze zomer keert het festival, in een andere vorm, terug naar Zoetermeer. Ondanks dat het festival wat anders is dan je gewend bent blijft de verbintenis tussen cultuur, lekker eten en samen zijn.

Op 14 augustus is de Indiase film The Lunchbox te zien in de Kleine Zaal van het Stadstheater. Voorafgaand, in de pauze en na afloop trakteert een Indiase kok de bezoekers op heerlijke Indiase lekkernijen. 

Film | The Lunchbox
Huisvrouw Ila is aan een nieuwe poging begonnen om wat meer pit in haar huwelijk te brengen. Ze volgt een tip van haar buurvrouw en bereidt de lekkerste maaltijden voor de lunchbox van haar echtgenoot. Per ongeluk belandt deze op het bureau van de ongelukkige en eenzame kantoormedewerker Saajan (Slumdog Millionaire, Life of Pi). Als Ila dit ontdekt, stopt ze een briefje in de trommel. Het is het begin van een lange lunchtrommelcorrespondentie, die de twee gebruiken om hun hart te luchten. In de sleur van alledag vinden de twee onbekende elkaar en groeit er iets moois. 

World Food & Film is onderdeel van de Cultuurzomer!

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.