vr 3 dec 2021
20:30 - 21:45

Kleine zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 17.50

WRAK is een coproductie van ROSE stories en Toneelgroep Oostpool

"Vol vaart wisselt de voorstelling lichte, mooi gedetailleerde episoden af met zwaardere, aangrijpende – die ontroeren, maar nooit sentimenteel zijn."

Volkskrant

“El Akchaoui is even energiek als overtuigend in deze solovoorstelling, die een persoonlijke familiegeschiedenis voor iedereen herkenbaar maakt, zonder ook maar een moment voor gemakkelijk sentiment te kiezen."

Theaterkrant

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus is deze voorstelling helaas opgeschort. Kaarthouders worden via de mail op de hoogte gebracht van de voortgang van deze voorstelling.


Fadua El Akchaoui, bekend van de hitvoorstelling Melk & Dadels, neemt je komend seizoen in haar allereerste soloshow onder regie van Daria Bukvić mee op een roadtrip door haar waanzinnige leven.  

Deze doortastende vrouw – van laten we zeggen ergens in de dertig – weet als geen ander dat humor en pijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In diverse flashbacks belandt ze onder andere in de grijze Opel Rekord van haar vader op weg naar Marokko, waarbij verdwalen een zekerheid is. En wat te denken van die foute groene pooierbak waar haar eerste vriendje mee kwam aanrijden? 

Via de auto’s, klootzakken en onzekerheden in haar leven zoekt El Akchaoui naar zichzelf en een noodzakelijk stukje zelfliefde. Het is een lange weg van wrak naar warrior, maar we komen er wel. 

El Akchaoui is op dit moment te zien in de succesvolle film Meskina, waar ze zelf ook aan mee heeft geschreven.