vr 17 sep 2021
19:00 - 20:00

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! De hele zomer staat er een gloednieuw programma klaar met bekende en opkomende artiesten. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle avond terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant.

De artiest - Bekir
Geboren in Keulen van een Montenegrijnse moeder en een Kosovaarse vader werd de familie Kolić vlak na Bekir zijn eerste verjaardag verplicht Duitsland te verlaten. Met zijn zusje en ouders kwam Bekir in Zeeland terecht, waar zij zijn grootgebracht en waar ze uiteindelijk na 10 jaar een verblijfsvergunning kregen. Een ingewikkeld verleden dat Bekir middels het schrijven leert te omarmen. Een proces waar hij kracht uit weet te putten en dat hij vertaalt naar zijn muziek. In 2016 begon Bekir met zijn studie aan de Herman Brood Academie, waarna hij in 2017 zijn eerste platencontract tekende bij de platenmaatschappij van Akwasi. Zijn eerste muzikale succes werd geboekt met zijn eerste single: Liefde in overvloed, die de eerste plek in de Spotify Viral Top 50 veroverde. Kort daarop volgde zijn eerste samenwerking met niemand minder dan de befaamde rapper Winne voor het nummer Horizon.

Een veelbelovende start waarna Bekir zich terug trok om zijn geluid te ontwikkelen.Een belangrijke periode die Bekir zijn muzikale weg heeft bepaald; Nederlandstalige pop/soul met een warm volks karakter zoals alle grote verhalenvertellers van de Balkan dat in zich hebben. Een route met een doel mensen te verbinden en te inspireren met zijn verhaal.

Dit programma is onderdeel van de CultuurZomer.

De toegang van dit intieme concert is gratis, maar wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Reserveer dan een tafeltje in STAGE kitchen & café