vr 20 aug 2021
18:30 - 20:15

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! De hele zomer staat er een gloednieuw programma klaar met bekende en opkomende artiesten. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle avond terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant.

DE ARTIEST - TESS MERLOT
 “De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.” 

Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met originals van Brel, Piaf en Aznavour en eigen werk. 

Gemotiveerd om haar passie te delen en culturen samen te brengen, bracht Tess in 2017 met les Moutons haar eerste EP Chansons pour non-francophones uit. In 2019 zong ze haar eigen Mon Paris in een bomvol Paradiso en in de eerste maanden van 2020 tourde ze met haar Moutons langs uitverkocht zalen van PAARD in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht. In juli 2021 ziet debuutalbum Laissez-moi het levenslicht, waarvan de singles L’histoire de notre amour en Une romance d’été regelmatig op de Nederlandse radop te horen zijn. 

Of Tess nu optreedt met haar band Tess et les Moutons of als solo-artieste onder de naam Tess Merlot, ze doet dit met een onweerstaanbaar joie de vivre en de ballen om de ongecastreerde versie van chansons te laten horen. Het mag ingetogen en mooi zijn, maar het mag ook robuust zijn, grotesk. En keer op keer blijken de oerkrachten van het chanson een magnetisme te bezitten van heb ik jou daar: meezingen, tranen in de ogen en gelukzalige koppen over de volle breedte. 

Kortom: Tess Merlot past in elke setting waar het geen ramp is als er wijn wordt gemorst.

Dit programma is onderdeel van de CultuurZomer Zomer in STAGE kitchen & café
Onze chef bereidt iedere week buiten de kaart om diverse binnen- en buitenlandse specialiteiten. Ook staat er wekelijks een andere cocktail voor je klaar. Op vrijdagavond vult ons restaurant zich met livemuziek. Het recept voor de perfecte zomer. 

16 tot 22 augustus - Frankrijk
Deze week is het de beurt aan het favoriete vakantieland van veel Nederlanders: Frankrijk! We serveren Gevolgelte mousse met cornichon en brood, Coque au vin en als dessert Chocolade moelleux met vanille ijs. De cocktailspecial: Lillet Spritz. 

De toegang van dit intieme concert is gratis, maar wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Reserveer dan een tafel in STAGE kitchen & café: