vr 27 aug 2021
18:00 - 19:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! De hele zomer staat er een gloednieuw programma klaar met bekende en opkomende artiesten. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle avond terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant.

DE ARTIEST - MAGDA MENDES EN WARD VEENSTRA
Magda Mendes won in 2018 de Gouden Notekraker, de door SENA uitgereikte vakprijs van en voor uitvoerende artiesten. De Portugese zangeres, al bijna twintig jaar woonachtig in Rotterdam maakt kleinschalige, autonome producties. Samen met haar vaste begeleider en co-auteur Ward Veenstra heeft ze drie albums onder eigen naam uitgebracht, met Portugese folklore, fadoklassiekers en het persoonlijke Oliveiras waarmee ze langs de grote podia tourt.  

Magda Mendes - zang, gitaar, ukulele, percussie 
Ward Veenstra - Akoestische gitaar, Portugese gitaar. 

Dit programma is onderdeel van de CultuurZomer.Zomer in STAGE kitchen & café
Onze chef bereidt iedere week buiten de kaart om diverse binnen- en buitenlandse specialiteiten. Ook staat er wekelijks een andere cocktail voor je klaar. Op vrijdagavond vult ons restaurant zich met livemuziek. Het recept voor de perfecte zomer. 

23 tot 29 aug - Portugal
In de laatste week van de zomervakantie staat Portugal centraal. We serveren Garnalen in piri piri gemarineerd, Bakkeljauw a Bras en als desser Pastel de nata. De cocktailspecial is een Portonic. 

De toegang van dit intieme concert is gratis, maar wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Reserveer dan een tafel in STAGE kitchen & café: