zo 29 aug 2021
16:00 - 18:00

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! De hele zomer staat er een gloednieuw programma klaar met bekende en opkomende artiesten. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle avond terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant.

DE ARTIEST - GROOVETAKERS
Een doorleefde stem, spectaculair gitaarwerk en een ritmesectie die staat als een huis ..... Groovetakers! Vier door de wol geverfde muzikanten brengen een aanstekelijke mix van down-to-earth Chicagoblues en Texasblues, footstomping rhythm & blues en hipshaking rock 'n roll. De bandleden betrekken het publiek bij het optreden en zorgen zo voor een onvergetelijke bluesexperience en bovenal voor een gezellige sfeer!

Uniek: Groovetakers spelen bluesbewerkingen van een aantal bekendenummers. Deze keuze valt zeer goed bij het publiek. Groovetakers zijn al jaren de vaste begeleidingsband bij de afterpartybluesjam met leden van bands die hebben opgetreden op het jaarlijkse festival Flirting with the Blues in Amersfoort. Groovetakers hebben daarbij onder meer opgetreden met bekende buitenlandse artiesten als Joey Delgado, Alan Haynes, Jim Suhler, Sean Webster en Danny Giles.

Groovetakers zijn:
Ber 'Duke Berry' van Zanen - gitaar en zang
Menko Paul - zang
Ed Bothoff - basgitaar en zang
Stefan Erents - drums 

Dit programma is onderdeel van de CultuurZomer.Zomer in STAGE kitchen & café
Onze chef bereidt iedere week buiten de kaart om diverse binnen- en buitenlandse specialiteiten. Ook staat er wekelijks een andere cocktail voor je klaar. Op vrijdagavond vult ons restaurant zich met livemuziek. Het recept voor de perfecte zomer. 

23 tot 29 aug - Portugal
In de laatste week van de zomervakantie staat Portugal centraal. We serveren Garnalen in piri piri gemarineerd, Bakkeljauw a Bras en als desser Pastel de nata. De cocktailspecial is een Portonic. 

De toegang van dit intieme concert is gratis, maar wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Reserveer dan een tafel in STAGE kitchen & café: