za 26 mrt 2022
20:15 - 22:25

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 22.50

Beleef het mee! De muziek van Mumford and Sons door de Hillbilly Moonshiners die zonder twijfel de zaal op zijn kop zullen zetten!

Hun tribute bracht de band ver over de Nederlandse landsgrenzen.

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Na de grote festivals en clubs brengt de band The Hillbilly Moonshiners hun tribute aan de Britse folkband Mumford and Sons naar het theater!

Na de grote festivals en clubs brengt de band The Hillbilly Moonshiners hun tribute aan de Britse folkband Mumford and Sons naar het theater! Dichterbij de geroemde sound van de energieke Britse folkband komt het niet! Nederlandse bluegrassband speelt wereldhits als I Will Wait, Lover of the Light en natuurlijk Little Lion Man, maar ook minder bekende songs en de covers die ook Mumford and Sons in hun liveshows ten gehore brengen. Hun tribute bracht de band ver over de Nederlandse landsgrenzen, met als hoogtepunt een optreden op het gevierde festival Sziget in Boedapest. 

Beleef het mee! De muziek van Mumford and Sons door de Hillbilly Moonshiners die zonder twijfel de zaal op zijn kop zullen zetten!

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.