do 14 apr 2022
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 32.50

Samen met haar 8-koppige band nodigt Ellen ten Damme je uit om toe te treden tot haar hofhouding.

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn via de mail op de hoogte gebracht. Heb je geen mail ontvangen, maar wel kaarten voor deze voorstelling? Neem dan contact op met onze Servicebalie via servicebalie@stadstheater.nl


Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. 

Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt. 

Samen met haar 8-koppige band nodigt Ellen ten Damme je uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.