zo 21 nov 2021
12:45 - 13:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 0.00

Toegang is gratis, maar reserveer vooraf een tafel bij STAGE kitchen & café om zeker te zijn van een plek.

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! Op zondag 21 november vindt er een speciale editie plaats die helemaal in het teken staat van Klassiek Zoetermeer. 

Terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant, zorgen verschillende artiesten voor een muzikale en sfeervolle middag. 
 

KLASSIEK ZOETERMEER
Elk jaar organiseert Netwerk Zoetermeer met vele partners in de stad Klassiek Zoetermeer, een meerdaags festival waar klassieke muziek toegankelijk wordt gemaakt voor alle leeftijden. Op diverse locaties in de stad worden gratis optredens, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

DE ARTIEST - ANNELIES KOLE
Annelies Kole is in 1997 afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht als Orthopedagogisch Muziek Beoefenaar en docente harp. Zij werkt als muziekdocente op verschillende basisscholen en muziekscholen en geeft als harpdocente les. Zij heeft lessen gevolgd bij Theresia Rieu en Deborah Henson Conant en speelt graag popmuziek, minimal music en geïmproviseerde muziek op de (elektrische) harp. Zij speelt op de therapeutische harp (27 snaren) voor de stichting Muz-IC op de IC in verschillende ziekenhuizen. Annelies geeft ook regelmatig ligconcerten, waarbij de mensen in een diepe ontspanning kunnen raken door liggend te luisteren naar de rustgevende klank van de harp. 

PROGRAMMA
Tijdens het koffieconcert speelt Annelies stukken van Einaudi, Phillip Glass, Satie en Remy van Kesteren. Remy van Kesteren is een grote inspiratiebron voor haar. In sommige stukken gebruikt ze het looppedaal. Ze begint met een klein patroon, neemt dat op en bouwt meerdere lagen boven op elkaar. Wanneer het patroon gevuld is met verschillende lagen, maakt ze improviserend haar eigen melodieën. Ze vindt het mooi om voor elk stuk een ander geluidseffect te gebruiken. De harp klinkt nog wel als harp, maar met iets extra’s. 

Toegang voor dit concert is gratis, maar reserveer hier alvast een tafel om zeker te zijn van een plekje. 


Dit concert is onderdeel van Klassiek Zoetermeer