zo 8 mei 2022
16:00 - 17:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek

Prijs € 0.00

Toegang is gratis! Om zeker te zijn van een plekje reserveer via: www.stagekitchencafe.com

Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! Op zondag 8 mei is het weer zover. Vanaf 16:00 uur zorgt A Balladeer voor een sfeervolle middag in ons restaurant terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant.

DE ARTIEST - A BALLADEER
Marinus de Goederen, beter bekend als a balladeer, duikt deze zomer de studio in om nieuw materiaal op te nemen. En dit najaar gaat de singer-songwriter weer solo op tour. Tijdens zijn shows laat hij ongetwijfeld al het een en ander van dat nieuwe materiaal horen. En uiteraard staan de hit Swim With Sam en andere publieksfavorieten ook gewoon op de setlist.

In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle Swim With Sam stond tien jaar in de Top 2000. Begin 2017 bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sam Bettens van K’s Choice. Zijn laatste album verscheen eind 2017. Het anti-kerstalbum December werd door middel van crowdfunding gefinancierd. Door zijn trouwe fanbase had De Goederen het gewenste bedrag binnen drie dagen bij elkaar.

De toegang van dit intieme concert is gratis, maar wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Reserveer dan een tafel in STAGE kitchen & café: