di 31 mei 2022
20:15 - 21:45

Grote zaal
Pauze: Nee

Prijs € 0.00

Deze voorstelling is gratis te bezoeken, maar het is verplicht om een kaart te bestellen.

Dit jaar is het 60 jaar geleden dat Zoetermeer werd aangewezen als groeistad. Dit jubileumjaar Zoetermeer 60 jaar New Town laat zien wat de groei en de kracht van Zoetermeer is. Om dit feest met de hele stad te vieren organiseert de gemeente Zoetermeer op 31 mei een voorstelling in het Stadstheater met een parade aan Zoetermeerse talenten. 

Op het theaterpodium nemen zangers, dansers en muzikanten het publiek mee op een reis door het heden, het verleden en de toekomst van Zoetermeer. We horen en zien hoe het dorp van toen de stad van nu werd en welke mooie ontwikkelingen er nog volgen. Onder andere Cadenza Theater, Dansis, Louise de Zeeuw en Femke Bussman treden deze avond op. Alle talenten worden begeleid door het Theaterorkest onder leiding van Timo Pronk. Na afloop van de voorstelling is er een receptie waar men elkaar onder het genot van een hapje en drankje kan ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie over het jubileumjaar Zoetermeer 60 jaar New Town. 

Let op: Deze voorstelling is gratis te bezoeken, maar het is verplicht om een gratis kaart aan te schaffen. De verkoop van de (gratis) kaarten start vanaf dinsdag 17 mei om 14:00 uur.