za 28 mei 2022
20:30 - 21:45

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag.

'Als het mislukt, ga ik dan dood? Nee, dus ik zet alles op Rood'.

Rood, de kleur van passie. Rood, de kleur van de moed om te leven. De kleur die staat voor het volgen van je hart. Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ is Ed Struijlaart terug met een persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar. 

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek. 

10 jaar later stond Ed ineens weer voor dezelfde keuze, alleen ditmaal noodgedwongen. Zijn agenda leeg geveegd door Corona. Wat moest hij doen? De muzikale droom blijven volgen? Of kiezen voor zekerheid? De voorstelling die aanvankelijk een viering had moeten worden van 10 jaar muzikantschap, werd nu een zoektocht naar de kern van Ed's muzikale bestaan. Een allesbepalende test van zijn veerkracht.