wo 31 mei 2023
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 21.50

''Ze kan geestig vertellen en heel mooi zingen!''

Volkskrant

"Zelfspot, humor, ontroering en prachtige liedjes worden op een heerlijke relaxte manier gedoseerd de zaal in gestuurd. Kleinkunst op zijn best."

Theaterparadijs

"Naast bijzonder grappige anekdotes zoals echt alleen Annick dat kan, zingt ze , onder begeleiding van Jean Louis van Dam, ook een aantal prachtige nummers."

Musicalsites

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en de TV-Kantine. Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaret-voorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook. Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom livemuziek van Jean Louis van Dam!

Over haar vorige voorstelling werd gezegd ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke avond cabaret.

Haar eerste voorstelling was goed gelukt, maar deze wordt nog beter!

22:15 Nagenietarrangement per persoon 22/23

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.