za 27 mei 2023
20:15

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 28.00

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, volgrappige en ontroerende liedjes.

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modderverstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken?‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, volgrappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfortvan dewarme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes.Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdeligemuzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’, waarmee ze huntweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van hetmuzikale cabaret mogen rekenen.

Met:Yentl Schieman en Christine de Boer
Muzikanten:Laurens Joensen en Charly Zastrau
Beeld poster:Thijs Meuwese en Daan Colijn

22:15 Nagenietarrangement per persoon 22/23

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.