zo 26 feb 2023
16:00 - 17:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 0.00

LIVEMUZIEK IN STAGE
Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café! Beleef een sfeervolle middag in ons restaurant en geniet van een lekker hapje en drankje.

Als songwriter is Danny Guinan te vergelijken met artiesten als Damien Rice en Glen Hansard, hoewel ook zijn Ierse roots onmiskenbaar aanwezig zijn in zijn muziek. In het verleden toerde hij met onder meer Luka Bloom en Shane McGowan. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een songwriter wiens eigen stem, spel en melodieën niet langer per definitie terug-echoën naar zijn geboorteland.

Guinan is een singer-songwriter met een lange staat van dienst. Na een succesvolle periode als frontman van de Ierse band Speranza verhuisde hij naar Nederland om een ​​solocarrière te beginnen. Diverse albums later en na veel te hebben getoerd in Europa, de VS en Azië, stapte Guinan uit de schijnwerpers om zich volledig te focussen op het schrijven van nieuw materiaal.

Danny Guinan’s nieuwste pennenvruchten zijn binnenkort te horen op het nieuwe album Now is the time dat op 19 november dit jaar verschijnt. Hij wordt begeleid door Ed Veltrop op piano (O’Dreams, Wally Page, Van Vollenhoven), bassist Ray-Edgar Duyns (Cloudmachine), drummer Leon Klaasse (Powerplay, The Analogues, The Pilgrims, Hadewych Minis) en guitarist Glenn Schwarzer (Michael Prins, Alain Clark). De strijkersarrangementen werden gecomponeerd door Bart Wagemakers (Exalto Studio’s) en uitgevoerd door The Magic Strings.

De toegang tot dit concert is gratis, maar wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Reserveer dan een tafel in STAGE kitchen & café.