vr 3 jun 2022
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

Staconcert! Vrije plaats keuze dus!

Swingend muzikaal feest met alle danshits uit de jaren zestig.

Deze voorstelling is vanwege ziekte verplaatst naar 3 juni 2022. Kaartkopers zijn via de mail op de hoogte gebracht. Geen mail ontvangen, maar wel in het bezit van kaarten? Neem dan even contact op met de Servicebalie


Na drie succesvolle theatertours met - zoals gebruikelijk in het theater - zittend publiek, komen The Bluebettes dit seizoen met ‘Do you wanna dance’. Zitten? Niks d’r van! In de benen en dansen op muziek van onder andere Tina Turner, Aretha Franklin, The Beatles, Elvis en vele andere grootheden uit de jaren zestig.

The Bluebettes is een Zwolse vrouwenband met een voorliefde voor liedjes uit the sixties. Met hun loepzuivere zangstemmen pakken ze elk sjoebiedoewapje mee en staan ze garant voor een gezellige, vrolijke avond vol plezier, humor en herkenning. 

“Ja maar ik kan helemaal niet dansen” is geen excuus, want dat kunnen The Bluebettes zelf ook niet. En “Ja maar dan krijg ik zere voeten” is ook geen legitieme smoes, want de setlijst bevat ook rustpunten én om de dansvloer heen zijn zitplekken waar je even bij kunt komen. 

Schroom niet en duik met The Bluebettes in een puike jaren zestig dansavond vol hipshaking, rock ’n roll, hully gully, twist, mashed-potato & andere dansmoves. Kom lekker swingen, het wordt mieters! 

22:15 Nagenietarrangement p.p. - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Verzilver* jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.
*wijn, bier, fris, port of sherry.