wo 26 mei 2021
20:00 uur

komedie
Duur: 112 minuten
Jaar: 2020
Taal: Engels
Land: Engeland

De kaartverkoop voor deze voorstelling is nog niet gestart. Schrijf je in op de wachtlijst en je ontvangt een e-mail van ons zodra de kaartverkoop van deze voorstelling begint.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Wachtrij
Je kan je alvast inschrijven voor de wachtlijst van deze filmvoorstelling. Klik rechtsbovenin op wachtrij en plaats jezelf op de wachtlijst.

Zodra de kaartverkoop van deze voorstelling opent krijg je namens het Stadstheater een e-mail. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer de kaartverkoop van jouw favoriete filmvoorstelling start en je kaarten voor deze film kunt bestellen. Door je op de wachtrij te plaatsen ben je niet in het bezit van een plaats- of reserveringsbewijs. Het is niet mogelijk om een reservering te plaatsen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste updates.