wo 2 jun 2021
15:00 uur

drama
Duur: 110 minuten
Jaar: 2019
Taal: Engels
Land: Verenigde Staten

De kaartverkoop voor deze voorstelling is nog niet gestart. Schrijf je in op de wachtlijst en je ontvangt een e-mail van ons zodra de kaartverkoop van deze voorstelling begint.

Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel. Acteerlegendes Mirren en McKellen spelen voor het eerst samen in dit spannende drama over de geheimen die mensen bewaren en de leugens waar ze hun levens op bouwen.

Wachtrij
Je kan je alvast inschrijven voor de wachtlijst van deze filmvoorstelling. Klik rechtsbovenin op wachtrij en plaats jezelf op de wachtlijst.

Zodra de kaartverkoop van deze voorstelling opent krijg je namens het Stadstheater een e-mail. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer de kaartverkoop van jouw favoriete filmvoorstelling start en je kaarten voor deze film kunt bestellen. Door je op de wachtrij te plaatsen ben je niet in het bezit van een plaats- of reserveringsbewijs. Het is niet mogelijk om een reservering te plaatsen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste updates.