• Muziek
 • klassiek

ADAM Quartet

Koffieconcert

 • Datum
  12 mrt 2023
 • Tijd
  11:45- 12:45
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 18.00

Met een frisse blik zoekt het ADAM Quartet naar manieren om haar eigen licht te laten schijnen op het strijkkwartet en daarbij trouw te blijven aan de essentie van het genre.

Sinds hun afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam in 2020 maakt het kwartet deel uit van de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA) waar zij worden begeleid door artistiek leider Marc Danel en tot nu toe masterclasses ontvingen van o.a. Eberhard Feltz, Pavel Fischer, Luc-Marie Aguera, Gary Hoffman en Daniel Rowland.

De tekst gaat verder onder de video. 

Het jonge ensemble trad al op tijdens de Strijkkwartet Biënnale Amsterdam, het Grachtenfestival, het Storioni Festival, International Music Sessions, Festival Jong Talent Schiermonnikoog en in grote zalen zoals de Nationale Opera, Muziekgebouw aan ‘t IJ, TivoliVredenburg en de MIRY concertzaal te Gent. Het ADAM Quartet is te gast geweest bij televisie- en radio- uitzendingen zoals Podium Witteman, AVROTROS, NPO Radio 4, Spiegelzaal en de Muziekfabriek. In 2020 ontvingen zij het Strijkkwartet Stipendium van het Kersjes fonds. In 2022/2023 zal het ADAM Quartet o.a. op de podia van het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, Stift International Music Festival, Festival Klaterklanken en De Leidse Salon te horen zijn.

Deze voorstelling is onderdeel van de serie koffieconcerten. Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Foto van een nagenietarrangement

Inleiding & Nagenietarrangement

Maak je theateravond compleet

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19:15 uur en is gratis te bezoeken zonder je daarvoor te hoeven aanmelden.

Maak je uitje compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook