FOTO: © Hagemeier Fotografie
 • Muziek

Back to the Country

Part 12

 • Datum
  12 mei 2023
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 23.00

In show nummer 12 trakteren solist Dick van Altena en de band Savannah je weer op een reeks prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke muziekhistorie.

Populaire songs worden her en der afgewisseld met een onbekend juweeltje. Tevens schuwt men niet om op gepaste momenten de countrygrenzen lichtelijk te overschrijden met aanverwante muzieksoorten uit de sixties. Je zult merken dat dit niet alleen de herkenbaarheid maar ook uw meezingdrang ten goede komt.

Tekst gaat door onder de Spotifylijst

Dick van Altena en de band Savannah trakteren je weer op een reeks prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke muziekhistorie.

Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop, Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee.

Met deze nieuwste, sprankelende muziektheaterproductie maakt de 7-koppige cast het dozijn vol. We kunnen hierbij gerust stellen dat de 11 voorgaande edities zeker een garantie bieden voor de toekomst, namelijk: Back to the Country part 12!

Na de reguliere show verhuist het gezelschap naar de foyer van uw theater voor de traditionele en inmiddels vermaarde after-party.

Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook